Όροι χρήσης

www.alivebooks.gr

Γενικοί όροι

Η ιστοσελίδα www.alivebooks.gr είναι ιδιοκτησία της εταιρείας ΕΣΠΙ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ε.Π.Ε. που εδρεύει στην οδό Ιπποκράτους 58 στο κέντρο των Αθηνών. Η χρήση της ιστοσελίδας προϋποθέτει ότι ο χρήστης έχει διαβάσει και έχει αποδεχτεί τους όρους χρήσης.

Όλο το περιεχόμενο του διαδικτυακού τόπου www.alivebooks.gr προστατεύεται από το νόμο 2121/1993 περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Πιο αναλυτικά απαγορεύεται ρητά η αντιγραφή, η αναδημοσίευση και η αναπαραγωγή οποιουδήποτε μέρους της ιστοσελίδας συμπεριλαμβανομένων των λογοτύπων, των γραφικών, του κώδικα, των ήχων και των αρχείων του ψηφιακού βιβλίου με τίτλο Λογισμός Μίας Μεταβλητής με οποιονδήποτε τρόπο.

Προσωπικά δεδομένα

Όλα τα προσωπικά δεδομένα όπως ονοματεπώνυμο, email, διεύθυνση και τηλέφωνο που ο χρήστης καταχωρεί μέσα από το www.alivebooks.gr είναι αυστηρώς προσωπικά και διαφυλάσσονται από την ΕΣΠΙ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ε.Π.Ε. και μόνο για την απρόσκοπτη παροχή των υπηρεσιών στο χρήση.

Πληρωμές για τη χρήση υπηρεσιών

Όλες οι πληρωμές από το χρήστη για τη χρήση του ψηφιακού βιβλίου για τον Λογισμό Μίας Μεταβλητής, μέσα από το www.alivebooks.gr γίνονται με τη χρήση της υπηρεσίας Viva Wallet. Η ΕΣΠΙ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ε.Π.Ε. δεν καταγράφει ούτε γνωρίζει σε καμία περίπτωση στοιχεία πιστωτικών καρτών των χρηστών της ιστοσελίδας της καθώς χρησιμοποιείται η υπηρεσία Viva Wallet που διαφυλάσσει την ασφάλεια των συναλλαγών.

Η ιστοσελίδα www.alivebooks.gr χρησιμοποιεί πρωτόκολλο ασφαλείας SSL με κρυπτογράφιση 2048-bit για την πλήρη ασφάλεια των δεδομένων σας όταν συμπληρώνετε τα στοιχεία σας.

Ψηφιακό βιβλίο Λογισμός Μίας Μεταβλητής

Το ψηφιακό βιβλίο με τίτλο Λογισμός Μίας Μεταβλητής που έχει αναπτύξει η εταιρεια ΕΣΠΙ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ε.Π.Ε. είναι πρωτότυπο και σύγχρονο. Κάθε χρήστης που επιθυμεί να το χρησιμοποιήσει πρέπει να δημιουργήσει έναν προσωπικό λογαριασμό για δική του χρήση μόνο. Το website www.alivebooks.gr απαγορεύει αυτόματα την ταυτόχρονη χρήση (από δύο ή περισσότερους χρήστες) του ψηφιακού περιεχομένου από έναν λογαριασμό. Στην περίπτωση που διαπιστωθεί ότι ο εγγεγραμμένος χρήστης μοιράζεται το λογαριασμό του για τη χρήση του εκπαιδευτικού λογισμικού με άλλα άτομα, η ΕΣΠΙ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ε.Π.Ε. διατηρεί το δικαίωμα να τερματίσει το λογαριασμό του χωρίς προειδοποίηση. Ο λογαριασμός κάθε χρήστη έχει συγκεκριμένη χρονική διάρκεια που ορίζεται σε ένα (1) έτος από τη στιγμή της εγγραφής του. Μετά από τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο ο λογαριασμός τερματίζεται αυτόματα. Στην περίπτωση που ο χρήστης επιθυμεί να χρησιμοποιήσει ξανά το ψηφιακό περιεχόμενο, πρέπει να επικοινωνήσει με την εταιρεία ΕΣΠΙ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ε.Π.Ε. στο calculus@alivebooks.gr ή μέσα από την σελίδα επικοινωνίας, και να ζητάει την ανανέωση του λογαριασμού του για ένα (1) ακόμα έτος.

Επικοινωνία

Στην περίπτωση που ένας χρήστης θέλει να υποβάλλει κάποιο ερώτημα, να λάβει πληροφορίες για το ψηφιακό βιβλίο, να εκφράσει κάποιο παράπονο ή να κάνει ένα σχόλιο, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας από τη σελίδα επικοινωνίας της ιστοσελίδας και εμείς θα ανταποκριθούμε άμεσα για την εξυπηρετήση του.